Menu
Tablet menu

Уеб сайта www.iKiten.net не е актуализиран от 2020 година. Потребителите могат да го използват във вида, в който се намира в момента.

Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Icelandic Italian Macedonian Norwegian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Turkish Ukrainian

 

Реклама за хотели и заведения от град Китен в iKiten.net

VIP оферта
Състои се от 5 отделни рекламни формата:

✔️ VIP обява за 1 месец в iKiten.net
✔️ Рекламен банер за 1 месец в iKiten.net
✔️ VIP линк за 1 месец в Kiten.start.bg
✔️ 1 публикация във Facebook страницата на Китен
✔️ 1 публикация във Facebook групата на Китен

 

ЦЕНА: 250 лв./месец
Поръчки: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  (Плащане през EasyPay)

Какво включва "VIP ОФЕРТА"

1. Създаване на обява за туристическия обект, както и активиране на VIP статус за 1 месец в секция "Резервации" на iKiten.net. VIP обявата в Туристическия каталог на град Китен се появява на всяка една страница от уеб сайта и е акцентирано видима за всички посетители.

2. Банер за 1 месец в iKiten.net, който се появява на всяка една от страниците на сайта, и който ще пренасочва трафик към Вашият уеб сайт или туристическа обява. Банера се изработва от нас и е с правоъгълни размери. Може да изберете между вертикален 205x358 пиксела или холизонтален 350x108 пиксела.

3. VIP линк за 1 месец в най-големия интернет каталог за сайтове свързани с Китен - Kiten.Start.bg. Вашият обект ще бъде акцентиран най-отгоре на уеб сайта в секция VIP линкове.

4. Едно споделяне на рекламна публикация от Вашият бизнес обект в страницата на Китен във Facebook с над 16 000 фена! (пример за такова споделяне).

5. Едно споделяне на рекламна публикация от Вашия бизнес обект в групата на Китен във Facebook с над 11 000 фена! (пример за такова споделяне)

 

ЦЕНА: 50 лв./единична публикация*
(Facebook страница или Facebook група)
Поръчки: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  (Плащане през EasyPay)

*Минимална поръчка на 2 публикации

  

 

Как да поръчате:

Пишете на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Рекламите се изготвят след предоставено съдържание - снимки и текстова информация.

Китен във Facebook

VIP обекти от Китен

Семейна къща КалинаСемейна къща Калина
15 до 25 лева / човек

Снимки от Китен